Periode: 3 t/m 17 maart 2018

Een 2-weekse exclusieve en onvergetelijke vakantieWil jij ook fantastische tochten maken door de witte woestijn, voortgetrokken door de wind, zwevend over maagdelijke sneeuw ?

Ga met ons mee op een  avontuurlijke snowkitetrip naar Noorwegen!


Reis en verblijf

Een roadtrip naar Kiel Duitsland van waar we met één overnachting op een luxe veerboot naar Oslo Noorwegen varen. Verder met de auto door het prachtige Noorse landschap naar bestemming Haugastol. We verblijven in comfortabele appartementen in aparthotel Haugastol waar we ook ontbijt, lunchpakket en avondmaaltijd voor onszelf kunnen verzorgen. Op één avond schuiven we aan voor het dinerbuffet van chefkok Liv Kaupang.


Excursies

Naast het verblijf in Haugastol staat er een 2-daagse excursie per trein naar de typisch Noorse kustplaats Bergen op het programma. De treinreis duurt 3 uur en is al een belevenis op zich om zo door het Noorse landschap te reizen. We overnachten in een hotel in Bergen. In de tweede week maken we een excursie naar Eidfjord.


IKO gecertificeerd en ervaren begeleiding

De eerste dagen worden er lessen gegeven voor zowel beginners als gevorderden zodat je kunt gaan snowkiten en tochten kunt gaan maken. De rest van de vakantie krijg je onbeperkt tips & tricks en helpen we je met je materiaal. Er zijn dagelijks trips naar de beste snowkite spots met vervoer en gids. Je kunt je elke dag aansluiten voor de dagtrips. Maar het staat je natuurlijk ook vrij om je eigen gang te gaan.


Other things to do ...

Het is mogelijk om langlaufski’s te huren en vanuit het appartement het gebied te verkennen. Er zijn vele langlaufroutes. Kort en lang. De moeilijkheidsgraad van het gebied is niet al te hoog.

We zitten midden in een gebied waar je de Fjorden van dichtbij kunt bewonderen.

Bij goed weer is het mogelijk te hiken, sneeuwschoenen zijn te huur op locatie.

De Noren zijn vaak met hun hondensledes te vinden in het gehele gebied en leggen per dag vele kilometers af. Een sledetocht met honden kan geregeld worden.

Een dagpas voor het skigebied Geilo kost 25 euro.


Snowkiten is binnen één dag te leren voor iedereen die (redelijk) kan skiën of snowboarden en kan powerkiten. Natuurlijk wil je niet pas leren kiten in Noorwegen, maar wil je alvast in Nederland het sturen van een vlieger leren. We organiseren regelmatig powerkite clinics. Voor de Travel Women girls geldt een speciaal tarief.

 

SNOWKITEN in Noorwegen - Haugastol

Reisvoorwaarden voorwaarden (v2014)- Travel Women.pdfAlgemene_Voorwaarden.htmlSnowkiten_in_Noorwegen_files/Algemene%20voorwaarden%20%28v2014%29-%20Travel%20Women.pdfshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

Noorwegen Hardangervidda Haugastol
Haugastol, Hardangervidda  Noorwegen 


3 t/m 17 maart 2018


REISSOM 15-daagse SnowkitevakantieA.  Vervoer, verblijf en excursies is € pm


B.  Lessen en begeleiding voor beginners is € 110,00

      Lessen en begeleiding voor gevorderden is € 60,00


C.  Materiaal voor twee weken onbeperkt gebruik van

       snowkites en trapeze is € 150,00 


Een uitgebreide reisbeschrijving plus een

toelichting op de reissom is verkrijgbaar via

                 

                    info@travelwomen.nlZondagmiddag 6 november 2016

Powerkite Clinic

op het strand van IJmuiden.

van 12:00 - 14:00 (aanwezig om 11:30 uur)


Voor opgave en/of nadere informatie bel naar Marleen (Travel Women

030 2317272) of naar  Anne-Marie (Ginger Boardsports 06 51906726)

of stuur een mail naar info@travelwomen.nl